Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

vineri, 18 februarie 2011

E-TRIBE le lauda pe fetele de la SNSD

Scriitorii de hituri de la E-TRIBE, care sunt acum producatorii lui Dal Shabet, le lauda pe fetele de la SNSD intr-un interviu recent cu TV Report si le alege ca fiind cea mai buna trupa de idoli de pe piata muzicala la momentul actual.

Ei au inceput, „Nu credem ca exista vreun artist solo care poate concura cu Rain sau Lee Hyori pe piata muzicala actuala. In cazul trupelor de idoli, dupa TVXQ, SNSD au fost singura trupa care a fost cababila sa arate perfect o varietate de stiluri diferite.”

Le-au ales pe cele de la SNSD ca fiind cele mai bune artiste care sunt capabile sa „dea viata” muzicii prin combinarea dansului, cantatului si performantele live. „Sunt multe melodii bune, dar numai cand o melodie se potriveste perfect cu conceptul unic al unui artist atunci se vede adevaratul sau impact.”

E-TRIBE au continuat, „Dupa ce au creat un mega hit cu ‚Gee’, fetele au avut din nou un real succes cu un nou stil reprezentat prin ‚Genie’. La fel este si pentru ‚Oh!’ si ‚Hoot’. Ele isi arata maturizarea, dar si un potential infinit. Niciodata nu stim cu ce stil nou vor veni.”

Au concluzionat, „Credem ca SNSD este singura trupa dupa TVXQ care este capbila sa abordeze o varietate de stiluri si sa dea viata potentialului unei melodii. Li se potriveste perfect porecla ‚a thousand faces’ (‚o mie de fete’).”


Source: akp.com

Traducator: XOaddictedXO


Un comentariu: