Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

luni, 14 februarie 2011

Key de la Shinee este"omul dur din oras" de Valentine's Day


Key de la trupa Shinee a incarcat o poza pentru fanii sai si şi-a dat, de asemenea, de Valentine's Day salut prin conceptul de fotografie "Omul dur din oras" de distracţie.

La data de 13 februarie, Key a scris pe me2day , "A fost o perioada de timp! Happy Valentine's "Prin purtarea a jumătate din dimensiunea feţei cu ochelari !, Key a încercat să arate conceptul de" om city "popular cu costum negru elegant. Maknae Taemin poate fi văzut, de asemenea, în spatele lui, cu ochii dar la distanta de el .

Fanii au răspuns înapoi, " Omul Chic din oraş,!" " Eşti un Photoshoot indiferent de ce expresie faci ," "Chiar faţa lui inexpresivă este atât de minunat," şi "El emana un sentiment diferit!"

Source + Photo: MyStar
Traducator:Sojy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu