Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

duminică, 13 februarie 2011

Sanatatea lui Lee Joon este in pericol


Alkpop a raportat mai devreme astăzi, ca membru Lee Joon de la MBLAQ a fost scos din SBS Inkigayo din filmarea de noaptea trecută după ce a exprimat brusc simptome de vărsături înainte de spectacol.

MBLAQ a fost programat pentru a efectua un sejur, precum şi stadiul de Valentine special's Day pe Inkigayo, dar, cu lipsa lui Mir, recuperarea prejudiciului cu vărsăturile bruşte ale lui Lee Joon lui, doar trei din membri au participat efectiv la proba speciala, iar probele de performanţă a fost cu totul anulate.

După ce Lee Joon a fost internat la spital, un reprezentant J. Tune a declarat, "Lee Joon va primi tratament imediat la spital după vărsături. El are tulburări de cohleea, dar rezultatele au arătat că nu va fi sever. Vă mulţumim pentru preocupările dvs. "Am fost anuntati mai tarziu ca activitatile sale vor fi anulate si la noi..

Să sperăm că odihna lui Lee Joon va fi de ajutor pentru reintoarcerea lui in forma!

Source: BNT News
Traducator:Sojy

Un comentariu: