Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

joi, 10 februarie 2011

Onew de la SHINee ii arată calificarea specială lui Yoo Jae Suk


Onew de la SHINee a aratat ca poseda o abilitate special de puternica, şi a arătat încă o dată în timp ce era musafir pe 10 februarie la un episod din "Happy Together 3".

MC Yoo Jae Suk-a exprimat curiozitatea lui despre aptitudinile Onew lui "ddak-bam", şi a vrut să-l experienţă pentru el. ("Ddak-bam" înseamnă a da o palmă pe frunte cuiva cu degetul de mijloc împotriva degetul mare al lor, sau trăgând înapoi degetul mijlociu sa-l rupă)

f (x) 's Luna a încercat să-l oprească pe Yoo Jae Suk , explicand-ui: "E foarte puternic, chiar doare cand esti lovit de Onew!"

Onew decis sa dea o prima demonstratie prin spargerea unei nuci şi un dovlecel, spre oroarea lui Jae Suk. El s-a întors imediat spre directori şi a exclamat, "De ce nu mi-ai spus realitatea puterii Lui!"

Din păcate, Yoo Jae Suk a trebuit să treaca prin "ddak-bam", care a dus la o marcă de roşu urât pe frunte. MC s-a simţit un pic ursuz fiind singurul care a trebuit să suporte durerea, aşa că a convins colegii gagman Park Myung Soo să incerce si ei.

Gagman s-s prabusit la faţa locului. Myung Soo Park a descris durerea ca fiind similare ca lovitura de maşină, "mă simt de parca am ajuns intr-un accident de maşină imens!"

Source: Medical News Today via Nate
Traducator:Sojy


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu