Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

luni, 14 februarie 2011

Membrii MBLAQ dezvaluie ca nu au nevoie de operatii estetice


În timp ce inregistrau pe "TrendE," membrii din MBLAQ s-au declarat a fi un "boyband natural chipeş", care nu a suferit nici o intervenţie chirurgicală cosmetica.

Artistul lor de make-up artist apreciat a declarat, "In afara tuturor grupurilor idol azi, MBLAQ este, probabil, singurul grup idol, care este în mod natural frumos."

Liderul Seungho a glumit, "Acum că suntem un an în debut , cred că este timpul pentru a obţine cateva operatii de chirurgie plastica ." Când a fost întrebat care membru ar crede ca are nevoie de chirurgie plastica, Seungho rautacios a răspuns, "Mir. În ciuda faptului că este mic, el are o mulţime de riduri, care mă îngrijorează. "
Urmareste segmentul lor complet la 00 KST pe 15 februarie.

Source: the Newspaper via Nate
Traducator:Sojy


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu