Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

duminică, 13 februarie 2011

Fotografia de absolvire a cantaretei HyunA dezvaluita


HyunA de la 4 minute a facut anterior, un anunt pe tweeter despre ea si absolvirea liceului, care, din păcate, ea nu a putut participa din cauza suprapunerii cu programul ei profesional. Din moment ce fanii au fost un pic suparati pentru ca a nu au avut sansa de a vedea ceremonia ei de absolvire, ei au fost trataţi cu o poza de absolvire a lui HyunA .

Imediat, netizens a ţâşnit peste pielea ei alba şi fermecătoare si a spus: "Ii sta atât de bine. Îmi place cum arata ea tanara si conservatoare în costumul şcoală "," Dacă imaginea mea de absolvire ar arata atat de bine, as dansa "," Aceasta arata de zece mii de ori mai frumoasa decat a mea "şi" Doamne, ea pare atât de pura. "

Absolvirea lui HyunA a avut loc pe 09 februarie, care, din păcate, idolul a ratat inmanarea promoţiilor 4 minute în Thailanda. Idolul va intra în curând la Universitatea Konkuk , ca parte a clasei in 2011.

Source + Photo: Newsen via Nate
Traducator:Sojy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu