Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .

marți, 22 februarie 2011

Alexander & Kim Kibum vor parasi U-KISS
Reprezentanţii acestei ramuri au dezvăluit pe 23 februarie că Alexander U-KISS ", şi Kim Kibum au dezvăluit că vor fi părăsi grupul. Ca atare, cei doi nu vor participa la albumul de revenire U-KISS ".
Alexandru a raportat ca va avea de discutat această problemă in intregime cu agentia lui, şi ca în cele din urmă a decis să plece din motive personale; de asemenea,acesta spune că vrea să urmeze studiile .
Kim Kibum va pleca pentru a se concentra asupra companiei personajul lui cu fratele său mai mare, SS501 lui Kim Hyung Joon. Unii fani au considerat că premoniţiile lor au devenit adevarate atunci când le-au citit mai devreme pe tweeterul lui Kibum Kim, care a spus, "In aceasta martie, voi avea ştiri care nu va vor placea . Dar când va veni momentul, eu va voi spune ce este. "

Source + Photos: Star News via Daum
Translator:Sojy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu