Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

luni, 7 februarie 2011

Kim Hyun Joong are programt un debut solo pentru luna mai


Stiri raportate de Kim Hyun Joong pentru finalizarea album solo de debut au aparut recent, dar Kim Hyun Joong a negat rapoarte, spunând că proiectul este departe de a fi completă.

Agentia acestuia a vorbit prin Newsen pe 07 februarie şi a declarat, " Kim Hyun Joong este programat pentru lansarea unu album solo in luna mai. E un pic prea devreme pentru a spune că el este gata pentru revenirea lui, cu toate acestea. Suntem încă in discutii despre conceptul său de colectare şi cântece. De asemenea, el nu a înregistrat vreunul dintre cântece încă. "

Deoarece este debutul solo, Kim Hyun Joong a dezvăluit că depus efort pentru cel mai bun înainte de graba pentru a elibera. CEO-ul lui a adăugat: "El nu va acţiona sau participă la alte activităţi, până la lansarea albumului său. El are o multime de lucruri cu muzica lui, şi se va concentra în întregime pe asta. "

Kim Jong Kyu cu exceptia, tuturor membrilor de SS501 se pregătesc în prezent pentru debutul lui solo.

Source: Newsen #1, #2 via Nate
Translator: Sojy

4 comentarii:

  1. succes:X si mult spor la munca...

    RăspundețiȘtergere
  2. cand vine si in romania

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place ca actor...voce orientala extrem.....isi controleaza profund trupul ,chipul, vocea si , probabil si trairile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, toata lumea spune ca e foarte calculat. Imi amintesc ca intr-o emisiune in care a fost invitat, prezentatorul i-a spus ca mimica fetei sale ramane neschimbata ,orice ar spune sau ar face.

    RăspundețiȘtergere