Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

vineri, 25 februarie 2011

Big Bang va tine concertul "Big Show 2011" !





Big Bang au făcut ca fanii lor sa devina salbatici având un concert epic, care a marcat revenirea lor oficiala.

La data de 25 februarie, "Big Bang Concert Big Show 2011" a avut loc la Seul Olimpice Gymnasium, demonstrând talente modernizate Big Bang şi vocea în performanţele lor pasionale.

Ei au efectuat piese de pe noul lor mini album, "Tonight", inclusiv "What is right", "Cafe", şi "Somebody to Love", precum şi hit-uri din trecut, cum ar fi "Haru Haru", "Lies", şi "Last Farewell". G-Dragon a demarat cu "Tonight" cu un acorduri pe o chitara, surprinzător mulţimea fiind surprinsa

Ceilalţi membri au efectuat, de asemenea, cântecele lor solo, Seungri cu "VVIP" şi "How come". Daesung a dezvăluit noua lui melodie, "Baby Don't Cry", incantand publicul cu vocea lui dulce. În timp ce GD & TOP au cantat "Knockout", un tanc de militari a fost plasat pe scena, ceea ce face performanta chiar mult mai memorabila. 2NE1's Park Bom a făcut, de asemenea, si-a facut prezenta ca oaspete în timpul executării lor de "Oh, yeah".

În timpul concertului, membrii au făcut apariţii bruşte în mulţime, facand cei 14,000 fani sa intre într-o frenezie.

În plus, membrii au parodiat drama populara "Secret Garden", redenumindu-l la "Secret Big Bang". Seungri a jucat ca Seung-ska, TOP ca Kim Joo de , GD ca G-Raim, şi Daesung ca secretar Kang şi mama, Kang Bunhong.

GD a declarat, "ne-am întors după 2 ani şi 3 luni, a fost o lungă perioada . Suntem atât de fericit ca vom ajunge în cele din urmă să arăt farmecul nostru pe scena. Pentru că v-am făcut să aşteptaţi atât de mult timp, vom lucra mult mai mult ca pana acum. Puterea noastră a crescut cu ajutorul mulţimii fanilor. Ar trebui să fie o explozie! ".

Daesung in glumă a adăugat, "Motivul pentru care am făcut toţi fanii sa aştepte timp de 2 ani şi 3 luni, este că vom efectua non-stop timp de 2 ani si 3 luni". TOP a spus, "CEO-ul nostru chiar a spus," nu v-am vazut lucrand atat de mult de mult timp"pentru noi motivul a fost pregatirea albumului".

Etapa Encore, de asemenea, nu a dezamăgit fanii. Înainte de etapa de început, membrii au făcut un aspect rapid de răspuns pentru fani cu mesajul "Te iubesc" in cantec.

Big Bang organizeazaun al doilea "Big Show", pe 26 februarie, marcând începutul la promovare pentru albumul lor nou mini.

Source: Sports Today via Nate
Translator:Sojy

4 comentarii:

  1. Big Show pe bune?
    Super Show va suna cunoscut?

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem sansa sa ii aducem si la noi! Big Bang vor avea un turneu international si pentru a stii cat de cautati sunt au facut un event pe pagina lor oficiala de FB unde poti vota anumite tari unde e posibil sa mearga, iar Romania este pe lista! Va rog votati si...dati sfoara-n tara sa ne strangem si noi mai multi, poate ii aducem! http://www.facebook.com/BIGBANG?sk=app_206193956067212

    RăspundețiȘtergere
  3. CATRE TOTI FANII BIGBANG DIN ROMANIA : Sunt 5, sunt talentati si ii iubim...Vrei sa stii tot despre BIGBANG? Acum a aparut versiunea oficiala a celebrului site BBU si in limba romana ! Cele mai noi poze, video si stiri le afli de aici, din surse sigure! Pentru ca ne pasa ! =>> http://bigbang-romania.blogspot.com <<= FIGTHING !!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,scuze ca postez aici...am si eu un blog si miasi dori mult sa strang cat mai multi cititori... ai putea sa intri sa vezi daca iti place?? te rog. ms mult.ca ai citit mesajul

    http://sayurimin.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere