Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

sâmbătă, 5 februarie 2011

Amber de la F(x) se intoarce pentru a-si incepe activitatile ca membru al trupei


Amber rapper-ul trupei F(x) este în cele din urmă înapoi şi se alătură celor 4 membrii pentru viitorul lor album.

Cu ceva zile in urma un fan a scris despre revenirea lui Amber, prin intermediul Twitter-ului spunând, "O vom mai revedea pe Amber pentru ultima oara? Ei bine, ea sa întors şi lucrează din greu pentru albumul lor, care este programată pentru lansare la începutul acestei februarie. Ea va trebui să poată continua ei activităţile oficiale de luna viitoare! "

Amber a trebuit să se oprească de la activităţile F(x) regulate deoarece a fost plecata , în Statele Unite pentru o vreme din cauza gleznei ei un prejudiciu grav, ceea ce a dus la o posibilitate la demisia ei din grup. Câteva zile în urmă, ea a fost vazuta participa la primul concert SHINee la(Concertul SHINee World ), care apoi zvonurile au fost retrase în cele din urmă.

Victoria a menţionat că Amber a lucrat din greu la album.

Un reprezentant de la SM sa menţionat deja despre starea lui Amber, spunând starea ei sa îmbunătăţit şi este setat să pornească activităţilor oficiale cu grupul începând de luna viitoare.


Sursa:Nate
Traducator:Sojy

Un comentariu: