Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

luni, 21 februarie 2011

Thunder de la MBLAQ le viziteaza pe fetele de la 2NE1 pentru prima data in camera de asteptare


Dara 2NE1 şi Thunder MBLAQ au arătat dragostea lor de frate si sora într-o imagine postata de Dara pe me2day-ul ei personal.

La data de 20 februarie, ea a scris, "" Poop Dog "au vizitat sala de aşteptare a lui 2NE1 !" "Dog Poop," a nu se confunda cu o insultă, este o porecla din copilarie frumoasa, ea il numeste în mod normal Thunder. Dara a continuat, "Când avem uneori emisiuni în aceeaşi zi, eu merg la Dog in sala lui de aşteptare . Dar! Pentru prima dată de la debutul nostru! Timidul nostru "Dog Poop" ne-a vizitat in sala noastră de aşteptare! "

Ea a adaugat, "Am fost foarte surprinsa, dar, de asemenea, bucuroasa. El a venit şi ne-a salutat, şi a facut chiar poze cu Bom, prietena CL, şi (Minzy) Minkki ^ . ^ atât de drăguţ! Atât de drăguţ! "

Netizens a comentat, "Tu arati într-adevăr dragut nu uita ^ ^ ", "Deci, sunt atat de gelos pe fraţi," "Pot vedea clar dragostea pe care au unul pentru celalalt," "Dara ~ Cum poţi fi atât de drăguţă. Chiar oppa Thunder este atât de frumos ~, "şi" astfel de gene, ! "

Source: Newsen via Nate
Translator:Sojy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu