Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

vineri, 25 februarie 2011

Big Bang explică conceptul garderobei lor


La data de 24 februarie, baietii de la Big Bang au fost invitati pe SSI la "One Night of TV Entertainment" şi au spus o poveste amuzanta despre garderoba lor la cel de-al patrulea mini-album.

Reporterul a cerut membrilor să explice costumele lor de revenire, la care TOP a răspuns, "cel mai important a fost lenejeria noastra... glumesc, am spus-o doar pentru a fi amuzant. De fapt, am speranţa că ascultătorii vor simţi creşterea noastră ca un grup, şi să acorde atenţie la scadenţa epocii noastre, în loc de vizionarea noastra ca grup de "băieti".

Seungri şi G-Dragon au fost apoi remarcati pentru stilul lor unic, care l-au avut în fuste peste pantaloni . Seungri cu mândrie a arătat, "Este un concept ca hainele purtate din filmul"300 "."

Când i s-a spus de către reporter că personajele filmului nu purtau topuri, Daesung rautacios a răspuns, "hainele lui Seungri nu sunt de la 300," sunt de la "200"! "

Source + Photos: Seoul News NTN via Daum, Sports Chosun
Translator:Sojy
TOP a continuat, "Conceptul nostru iniţial a fost de a purta o fusta lunga, nu ne-am purtat ca în frica si sa fim priviti ca femei în vârstă cabrand de pe scenă."


Un comentariu:

  1. Aveti nevoie de designer?
    Va pot ajuta... Mi-ar placea sa fac parte din echipa si poate v-as si putea ajuta cu stirile despre Super Junior :), astept sa vorbesc cu cineva pe mess (raznaxd@yahoo.com) eu deja am adaugat id-ul vostru.

    RăspundețiȘtergere