Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

marți, 22 februarie 2011

Min Park Jung a ajuns in Taiwan dar nu a avut posibilitatea de a o vedea pe Janet Jackson


Membrul grupului SS501, Park Min Jung, a întârziat 45de minute inainte de a ajunge in Taiwan ieri. Îmbrăcat în negru, a apărut la sala de sosire, în care mai mult de 200 de fani il astepta. El a fost foarte prietenos şi a salutat în limba chineză ? (Ce mai faci)? în timp ce accepta cadouri si flori de la fani . Au fost în jur de 20 de agenti de securitate la aeroport pentru menţinerea legii şi ordinii.
De îndată ce Jung Park Min a aterizat la aeroportul Taipei Taoyuan , el a mers direct la [Kiki] pentru a încerca bucătăria Sichuan. El ştia că Janet Jackson avea, de asemenea, concert în Taiwan, cerând astfel sa-l lase afara pentru câteva ore, astfel încât el sa poate merge pentru a viziona concertul ei. Dar, din cauza programului său extrem de scurt, el a trebuit să renunţe la ea.
Park Jung Min a venit la Taiwan pentru a promova mini albumul lui solo"Not Alone". El va fi la o sesiune de fashion la ora 2pm mâine la XiMenDing Red House Square. În ziua următoare, el va avea si un fanmeeting , unde va cânta un cântec chinezesc pentru prima dată. El s-a lăudat că fanii lui dinTaiwan vor intelege, fara a se uita la versuri.


Source: Taiwan Yahoo News
Translator:Sojy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu