Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

duminică, 13 februarie 2011

Big Bang si noile lor coafuri capturate de camera foto!!





În ciuda ascunderii de coafuri cu noile lor peruci (re: TOP pe Inkigayo saptamana trecuta) şi păstrarea lor ca filmare în America pentru noul lor MV, un grup la fel de popular ca Big Bang nu poate păstra secretele ascunse pentru totdeauna.

Fanii norocosi în Las Vegas, Los Angeles şi Coreea, care s-a întâmplat să fie în locul potrivit la momentul potrivit au fost capabili de a prinde instantaneu membri cand s-au întors în Coreea, dezvăluind tranformari noi pe care fiecare tânăr a fost supus . Deşi nu avem fotografii clare ale membrilor ", aceasta este o mare scurtă incursiune la ceea ce va veni foarte curând!

În fotografia următoare, vom vedea spatele G-Dragon, care este blonda si TOP, care pare să fi ajuns la o reducere mai scurta la parul sau alb. Daesung pare să aibă o reducere mai scurtă, de asemenea, şi Taeyang este, deloc surprinzător, sportiv .
Câteva mai multe fotografii ale lui G-Dragon (şi, eventual, Seungri?):
Din pacate pentru fanii Seungri, nu am încă fotografii care sa dezvăluie clar vreun stil nou pentru maknae. Dacă se întâmplă să aibă ,să ne anunţaţi prin trimiterea într-un sfat! În ceea ce pentru toţi ceilalţi, ce credeti de coafurile cele noi ale trupei Big Bang?

Multe multumiri pentru fotografii tuturor celor care au trimis pe + ibigbang
Traducator:Sojy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu