Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

joi, 24 februarie 2011

MBLAQ revin cu "Again" la M! Countdown

Baietii de la MBLAQ au lansat de curand „BLAQ Style – 3D Edition” si deja au inceput lantul de promotii astazi la M! Countdown.

Again” este o amestecatura intre electronica, hip hop si R&B din ceea ce rezulta o melodie sintetica cu un beat rapid si impresionant facand membrii sa lase in urma imaginile senzuale din „Cry” si „Stay”, aratand mai puterniti si masculini.

Din fericire pentru fani, Mir s-a intors pe scena dupa o pauza pentru a se recupera dupa hernia de disc care a facut-o la inceputul lunii. Cu baietii uniti din nou in formula initiala de 5, fanii pot rasufla usurati si sa se bucure de coregrafia sincronizata si puternica pentru noua lor melodie.

Check out the perfect performance :D :


Source: akp.com

Traducator: XOaddictedXO

Un comentariu: