Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

joi, 10 februarie 2011

Lee Hyori a ales clinica de chirurgie plastica pentru a avea "proportiile faciale perfecte"


Hyori Lee este considerata ca fiind o celebritate de sex feminin cu cele mai invidiate proportii faciale.

Ca parte din sondajul lor, la clinica de chirurgie plastica a cerut de a alege o"celebritate care are cele mai frumoase proportii ca fiind linia nasului ca unghi perfect ".Pe primul loc este Lee Hyori cu un procent copleşitor de 53,5% din voturi, în timp ce actriţele Song Hye Gyo cu 21,8% şi Lee Min Jung cu 20,4%.

Directorul magazinului de chirurgie plastica a comentat, "Lee Hyori, care au obţinut locul 1 cu cea mai frumoasă forma , are un nas îndrăzneţ şi rafinat. De asemenea, la sfârşitul anului nasul ei are un unghi de 35 grade, care a spus ca da asiaticilor un sentiment de plăcere vizuală. Nasul lui Lee Hyori este exact în mijlocul fetei ei, oferindu-i perfect proporţiile faciale. "

Continuând, directorul a discutat cu runner-up-uri. "Song Hye Gyo are un nas graţios rotunjit ,este mare şi oferă o imagine drăguţa. Lee Min Jung are un scop un nas uşor dolofan, dar mare; nasul ei prezintă un simt de model ".

Directorul a concluzionat, "Lee Hyori, Song Hye Gyo, Lee Min Jung au toate o linie de nas frumos şi forma de asemenea. Ele dau si un sentiment de recurs şi atractivitate. "

Source + Picture: Newsen via Yahoo! Korea
Traducator:Sojy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu