Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

marți, 22 februarie 2011

2ne1 va debuta in aceasta primvara in Japonia cu melodia "GO AWAY"


Cele 4 fete membre ale grupului coreean, 2NE1, va debuta în cele din urmă în Japonia. Grupul este cunoscut pentru activităţile de C & sunet B-electric,cu performanţele lor cool de dans şi de moda lor colorata.
Când AVEX a văzut spectacole de înaltă calitate ale celor de la 2NE1 , sentimentul lor de moda unic şi realizările lor în Coreea, compania a început imediat negocierile contractului pentru a le aduce la Japonia. In octombrie au finalizat etichetarea lor.

2NE1 va debuta in Japonia in aceasta primavara cu versiunea japoneză a piesei lor in coreeană, "Go Away"; versurile in japoneza vor fi despre o fată puternică. La data de 09 martie, Recochoku va elibera "Go Away", ca un Uta Chaku (ton de apel) in care fanii il vor putea descărca, fetele sunt în căutarea de a avansa, nu numai în Japonia, dar si in America, de asemenea. Liderul grupului, CL (19), a comentat, "Toti ati aşteptat mult timp pentru revenirea noastra, pentru debutul în Japonia. Vom face tot posibilul de a ajunge până la aşteptările dumneavoastră ".

Declaraţie de pe site-ul oficial AVEX:

"2NE1 va avea debutul lor mult-asteptatul in japoneza in aceasta primavara cu single-ul " Go Away "!
"Can't nobody (ENG VER)" va fi, de asemenea, inclus. Vă vom actualiza cu data de lansare oficială si cu detalii imediat ce este stabilit. "Go Away" va fi lansat ca Uta Chaku (r) la 09 martie ~ "

Source: Sanspo + Avex Official Website
Translator:Sojy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu