Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

sâmbătă, 5 februarie 2011

Big Bang va reincepe activitatile in luna Mai in Japonia impreuna cu un nou cantec si turneu


La 2 februarie, BIGBANG au anunţat că vor reporni activităţi în Japonia după 8 luni. Ei au in plan de a elibera un cântec nou în aprilie şi având un turneu in mai.

De la lansarea "Beautiful Hangover " pe 25 august 2010, toţi membrii s-au concentrat asupra activităţilor solo în Coreea. TOP (23) a fost distins cu premiul Cel mai bun actor pentru noi "71: Into the Fire", care va fi în Japonia începând cu data de 19.

Grupul a fost asteptat pentru un moment bun să se întoarcă în Japonia în acest an. Turul va avea 7 opriri şi se aşteaptă ca 90.000 de oameni prezenţi. Ele sunt de planificare pentru a depăşi primul lor turneu in Japonia, anul trecut, 50.000 de persoane au venit la concert. TOP entuziasmat a spus, "Noi vrem ca toată lumea să vadă cat de rapid am evoluat." Leaderul G-Dragon, de asemenea, a comentat, "Sa  avem un an fantastic."
Sursa: Sanspo
Traducator: Sojy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu