Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

sâmbătă, 5 februarie 2011

A fost melodia celor de la B2ST "Shock" plagiata?

Recent, au fost o mulţime care vorbesc de plagiat de artisti K-pop, cel mai recent Ecuadoriana cantareata Andrea Bucaram la debutul ei cu melodia celor de la, MBLAQ "Oh, yeah."

Acum, se pare că există un alt exemplu adăugat pe listă si aceea fiind o trupa de vietnamezi, Bat Ngo - ". Shock" HBO Band a încărcat un clip pe youtube foarte asemănător cu cei de la B2ST , toate acestea, după cum mulţi fani se grabesc sa sublinieze , acest lucru nu poate neapărat să fie cazul ca ar putea fi pur şi simplu o copertă - piesa este, de asemenea, cu titlul "(Shock)," în credite de deschidere. Indiferent daca este plagiat sau pur şi simplu un capac, video este hilar .


http://www.youtube.com/watch?v=UlhRsYsUoFM Acesta este link-ul de unde puteti vedea clipul facut de trupa vietnameza de baieti plagiata dupa binecunoscuta trupa B2ST-Shock


Sursa:Allkopo
Traducator: Sojy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu