Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .

miercuri, 18 august 2010

SS501's Love Ya MV in 3DSS501 a creat"Love Ya"3D Music Video.
SS501 va reveni cu Music Video 3D.

Inclus în noul abumul SS501"Destination", lansat în luna mai, titlul cântecului "Full Video Love Ya" va fi creat in versiune 3D.

Acest videoclip 3D se face pentru fanii din cauza perioadei scurte de activitate pe care membrii SS501 au acordat.o pentru acest album.
Acest videoclip va avea un efect tridimensional care face ca SS501 sa para reali , în faţa ochilor tăi. Cu dansul lor şi expresii carismatice şi un aparat de fotografiat genial de lucru, SS501 va atasa un alt tip de carisma.


JOY3D care va produce "Video Love Ya" muzica 3D a declarat că "formatul 3D a avansat, anterior se limitează la filme şi filmele comerciale industriei muzicale, chiar le-a influenţat
video. 3D va avea o influenţă enormă în tendinţele de pe viitor. "


- - - - - - - - - - - -

Sunt foarte curioasa sa vad Love Ya' in format 3D ,chiar ma intreb cum o sa arate.Idea este geniala(^.^)...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu