Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .

joi, 19 august 2010

Netizens suspect Sooyoung of getting plastic surgerySooyoung din SNSD este acum în centrul atenţiei , Netizens a observat cat mai multe schimbari pe chipul ei.

Nu cu mult timp în urmă, pozele cu SNSD la fanmeeting din  COEX Mall s-au publicat pe un site de comunitate online iar Netizens a analizat cu atenţie aceste fotografii.

Ei au declarat că ceva este diferit la Sooyoung. Ochii, coafura ei s-a schimbat, şi cel mai important obrajii sunt mult mai ridicati.


Netizen care a încărcat această fotografie a lăsat un mesaj în care se specifică :" Ceva este diferit la fata lui  Sooyoung . Chiar şi  oameni care nu o cunosc foarte bine, ar putea spune ca buzele ei sunt diferite, seamana  mai mult ca Kang Hye Jung ..".