Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .

miercuri, 18 august 2010

Hyung Jun Kim:"We Will Still Have I SS501 Activities"


"Nu am semnat un contract cu Kim Hyung Jun încă ..
Numai pentru Activităţile din Japonia "
  • S-Plus a vorbit cu Money Today Starnews pe 18 august, "Discutam despre activitatile lui Kim HyungJun în Japonia. Cu toate acestea, este încă prea devreme pentru a spune dacă vom semna un contract pe deplin. "
El a adăugat: "Nu am semnat chiar un contract încă."

În plus, faţă de Kim HyunJoong şi JungMin Park, care au semnat contracte cu alte societăţi de gestionare, Kim HyungJun a fost căutat de societăţile de gestionare noi şi se pare ca va afla decizia în curând.

Într-o conversaţie telefonică recenta între Kim HyungJun şi Starnews, el a spus "Voi avea o veste bună în curând" Desigur. El a declarat de asemenea că "Chiar daca fiecare dintre noi a semnat cu diferite companii, vom avea în continuare activităţile SS501."

Intre timp, alti membri
SS501, Kim KyuJong şi Heo YoungSaeng, ale căror contracte au fost deja incheiat cu DSP mass-media, nu şi-au exprimat inca poziţia lor pe noile contracte şi trecerea la noi societăţi.

------------

From:SS501'RomaniaBlog