Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

sâmbătă, 18 septembrie 2010

Park Jung Min - Conferinta  de  presa in Japonia        

   
Membrul SS501,Park Jung Min a sustinut o conferinta de presa oficiala pentru a vorbi despre activitatile sale in Japonia, pe data de 17 septembrie in Hotelul International din Tokyo "Minatoku's ANA".

   In interviurile acordate , Jung Min a dovedit inca o data faptul ca vorbeste japoneza fluent  si nu a avut nevoie de translator pentru a raspunde intrebarilor adresate.De asemenea, el a precizat faptul ca va evolua ca actor si cantaret in Japonia.

       
Cu privire la prima sa activitate solo in Japonia , el a mentionat:"Ma simt putin singur acum...".Totusi, sentimentul acesta a fost doar pentru moment.Jung Min a mai anuntat:"La sfarsitul acestei luni,voi tine o conferinta de presa in Taiwan,in noiembrie voi realiza un single in Coreea si ma voi pregati pentru musical-ul si fanmeeting-ul din Japonia.In timp ce anul viitor,voi juca intr-o drama in Korea si Taiwan."Se pare ca Jung Min are un program foarte incarcat. Nu uitati, Park Jung Min va aparea in musical-ul Kizuna ca protagonist.

Succes,Jung Minnie!

Sursa: SS501' Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu