Home

Cautam staff

Hello ! Kpop Fanatic News ` Romania cauta staff ! Avem nevoie de 3 jurnalisti ( jurnalistii au doua atributiuni acelea de a cauta stiri si de a le traduce ! ) deasemenea avem nevoie de designer pentru blog ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail kpop.romania@yahoo.com daca sunteti interesati sau daca doriti mai multe detalii .
NE-AM MUTAT PE : http://kpopro.wordpress.com

sâmbătă, 4 decembrie 2010


4 minute incheie cu succes al doilea concert din Japonia





4 minute au avut al doilea  lor  concert live in Japonia, "4 minute LIVE Energie Vol. 2 DIAMOND" concertul s-a desfasurat pe data de 4 decembrie iar fetele au primit aplauze  de la peste 4.000 de fani .

Fanii şi reporterii japonezi s-au adunat în sala de concert cu cinci oră înainte de data începerii oficiala a concertului ei demonstrând un adevarat interesez pentru grupul de fete coreence.


4 minute au început concertul cu melodiile : "Muzik," "Huh," si "I Me Mine."
Gayoon a prezentat vocea ei puternică, prin performanţă solo cu "DejaVu" în timp ce Jihyun câştigat  uralele fanilor de sex masculin cu melodia "Like A Virgin".








4 minute au afirmat , "Noi credem că aceasta a fost concertul cel mai pasionant. Este al doilea concert  dar toată lumea a fost bucuroasa pentru ca am fost împreună pentru o lungă perioadă de timp şi atât de bine sincronizate. Vă mulţumesc foarte mult pentru ca ati răspuns cu atâta pasiune. Vă rugăm să anticipati asta si in viitor ".





Sursa:All Kpop


Un comentariu: